Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2017 11:44 - Бързи новини
Автор: ren Категория: Забавление   
Прочетен: 5637 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бързи новини

"Най-голямата грешка от наша страна беше, че твърде много се доверихме на ЕС. А тяхна грешка е, че приеха това доверие като слабост и злоупотребиха с него" - каза Путин цитиран от ТАСС и Ройтерс. Прав е човекът - нас, източноевропейците все за второ качество човешки материал ни смятат. Да си имаме уважението! Или ще сме равнопоставени, или никакви такива западноевропейски лозунги за равенство, пък те да са по-равни от нас.

Мадрид е на път да отнеме автономията на Каталуния. Доста по-елегантен ход, от предшестващите побои на полициата над невинни баби и жени, тръгнали да гласуват на референдум за независимост. Никой не знае как ще завърши каталунската драма, но едно е ясно - боят ще се помни дълго, а единство с бой не се постига. И, като се прибави и йезуитската позиция на ЕС към исканията на каталунците - нещата клонят към уравнение с няколко неизвестни и една огромна обида.

ЕС намалява рязко финансовата помощ за Турция. На какви основания ЕС ще подпомага финансово Турция не е много ясно - не се е чуло да са член на ЕС. Сигурно иде реч за онези 3 милиарда евро, които ЕС обеща на Турция, за да издържа 2 милиона бежанци, но 2.9 милиарда от тях са вече изплатени и нещата залитат към „пари няма, действайте!“. Туск съобщи, че има договорка за финансирането на Африка, с оглед да спре емиграцията от Африка и африканците да се пренасочат към работни места на континета им. Сигурно, парите пак ще идат в нечий диктаторски джоб, а лодките с африканци ще продължат да щурмуват средиземноморието, но какво да се прави - докато не започнат да им раздават противозачатъчни, вместо пари, така ще е.

Сорос дари на създадената от него фондация „Отворено общество“ 18 милиарда долара. Фондацията му е втората по големина неправителствена организация, след фондацията на Гейтс. Какво нещо само е да имаш пари, нали? - Правиш си наддържавна държава и си прокарваш идеите в световен план.

Разговорите по брексита циклят. На острова вече и на бебетата им писна от разтягане на локуми по темата. Просто, каквото и да ви говорят - става дума за пари. В случая много пари, необходими за гориво на ЕС и бурната му дейност. Последно пазарлъкът беше стигнал от 100 на 20 милиарда евро и Тереза Мей, с половин уста, го обяви, но нищо не се знае - настроенията сред обществеността са, да си тръгнем и да не плащаме нищо. Още повече онези, които подписваха влизането на Британия в ЕС, отдавна не са на власт и, сигурно, си пекат дупетата по Карибите, а народецът ще им плаща сега гяволъка.

Радост Даскалова




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yootova - Помощ, Копукова иска. да ме треп...
25.10.2017 19:39
Помощ, Копукова иска. да ме трепе!!!
Юлке, спасявай ме!!!
цитирай
2. yootova - нали задникът ми е красив?
25.10.2017 19:40
нали задникът ми е красив?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ren
Категория: Забавление
Прочетен: 513853
Постинги: 90
Коментари: 837
Гласове: 3938